Nieuws

fietszegening 2019

Fiets Fietserszegening 2023

Pastoor Joost Jansen opent op 5 maart 2023 het fietsseizoen en zegent de fietsers tijdens onze traditionele fietszegening.

Foto's fietszegening 2022

berne abdij kacheldertoetocht

Berne Abdijbier Kachelders Toer - Zondag 11 juni 2023

Berne Abdij Kachelders Toer 2023 met vele vernieuwingen. Er is keuze uit 3 afstanden geschikt voor de wielrenners en sportieve fietsers. De route gaat van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther langs dorpen zoals Venhorst, Handel, Stiphout, Olland weer terug naar het proeflokaal van de Abdij waar u onder het genot van een Abdijbier kunt nagenieten van uw sportieve prestatie.

De pauzeplaats voor de 75km en 105km is het Grotel's Genieten in Bakel. Voor de route van 40km is geen pauzeplaats afgesproken. De route bevat hoofdzakelijk vlakke verkeersluwe asfaltwegen. De tochten van 105km en 75km worden middels GPX op eigen navigatie gereden, de 40km is wel uitgepijld. De route is geheel vernieuwd met een mooie nieuwe pauzeplaats nabij de Grotelsche Heide.

Iedere inschrijving krijgt een lot voor de Berne Abdijbier loterij.

De route is grotendeels vernieuwd.

Foto's BAKT 2023

Wil je een keer vrijblijvend meerijden?

Dat kan. Kom een keer langs tijdens een training op woensdag of rij een clubtocht mee op zondag. Er is altijd een start mogelijkheid en je kunt aansluiten bij de groep die het beste bij jouw niveau past.

Je kunt maximaal tweemaal meerijden alvorens lid te worden. Wil je direct lid worden? Vul dan het aanmeldingsformulier in.