Nieuws

MTB Streetracecup

MTB Streetrace Cup

De organisaties van drie MTB streetraces in Noord-Brabant hebben de handen ineen geslagen en organiseren dit seizoen samen een klassement met de naam De drie dorpen streetrace.

17 mei - Zijtaart
25 mei - Heeswijk-Dinther
31 augustus - Odiliapeel

Meer informatie

16 juni - Bernheze Kachelderstour

16 juni - Kachelderstour

Het proeflokaal van de Abdij van Berne gaat de start- en finishlocatie van de tour worden. Er zijn twee verschillende lussen uitgepijld over fietspaden en fietsvriendelijke wegen. Geschikt voor jong en oud, langzaam en snel. Geheel gepijld en er zijn tevens routebeschrijvingen beschikbaar.

Foto's BAKT 2019

fietszegening 2019

Fietszegening

De traditionele seizoensopening van TWC De Kachelders met de fietszegening door pastor Joost Jansen op het Dintherse kerkplein, was weer een groot succes. Ondanks het regenachtige weer lieten ruim 200 wielrenners en “gewone” fietsers en steppers de zegening, zowel figuurlijk als letterlijk, over zich neerdalen.

Meer informatie en foto's 2019

Wil je een keer vrijblijvend meerijden?

Dat kan. Kom een keer langs tijdens een training op woensdag of rij een clubtocht mee op zondag. Er is altijd een start mogelijkheid en je kunt aansluiten bij de groep die het beste bij jouw niveau past.

Je kunt maximaal tweemaal meerijden alvorens lid te worden. Wil je direct lid worden? Vul dan het aanmeldingsformulier in.