Sponsoren

Beste leden,

Sponsoren zijn erg belangrijk voor onze club, TWC “De Kachelders”. Kameraadschap en saamhorigheid zijn belangrijke kenmerken binnen onze club. Ondanks dat ons ledenbestand bestaat uit echte toerfietsers tot heel fanatieke renners, blijkt het toch mogelijk om gezamenlijk tochten te rijden. Dit maakt ons tot een vereniging om trots op te zijn.

Zo'n zelfde band willen we behouden met onze sponsoren. Dit zijn veelal eigen leden maar ook mensen die onze club een warm hart toedragen. Door samen te werken met sponsoren zijn wij financieel maar zeker ook sociaal gezien een gezonde vereniging welke op dit moment ruim 70 leden telt.

Om de band met sponsoren wat meer te benadrukken is er nu ook voor gekozen om door middel van een digitaal sponsorboekje de sponsoren aan jullie voor te stellen.

Wat voor bedrijven zijn het? Wat doen ze? En misschien zelfs, wat kunnen zij voor ons betekenen? Mogelijk heb je na het lezen van dit boekje ineens de juiste partner gevonden voor plannen die je wilt realiseren.

Het tenue is wederom voor een periode van de komende vier tot vijf jaar en hierdoor rijden weer rond in een wat ons betreft super mooi, kwalitatief hoogwaardig en qua uitstraling fantastisch tenue. Met dank aan de inzet van de kledingcommissie en de sponsoren.

Hopelijk zal dit tenue ook door ons allen vol trots, tijdens elke tocht van de club, worden gedragen.

Bij deze wens ik iedereen veel lees- en fietsplezier en kijk ik uit naar mooie tochten in ons nieuwe clubtenue.

John Korsten
Voorzitter TWC “De Kachelders”.

TWC kachelders - Kleding

Sponsoren


hr twc de kachelders hr twc de kachelders

Gebr. Dijkhoff & Zn BV

gebr. dijkhoff & Zn BV gebr. dijkhoff & Zn BV

GRONDWERK

De solide basis van een bouwwerk begint bij het grondwerk. Gebr. Dijkhoff BV beschikt over een breed, modern machinepark en uitgebreide ervaring.

SLOOPWERK

Veiligheid en duurzaamheid staat centraal. Bij sloopwerk gaat het om vakkundig te werk gaan, de jarenlange ervaring zorgt voor een gestructureerde aanpak. Het omgaan met aanwezige risico’s en hergebruik van materialen staat bij Gebr. Dijkhoff BV hoog in het vaandel.

CULTUURTECHNIEK

Het is de kunst om een goede balans tussen natuur en cultuur te vinden. Gebr. Dijkhoff BV speelt hierin een rol door onder andere aanleg, onderhoud en renovatie van natuurgebieden, openbaar groen en watergangen te faciliteren.

RECYCLING

Bij werkzaamheden binnen de GWW en sloopbranche komen veel materialen vrij. Gebr. Dijkhoff BV streeft een zo hoog mogelijke mate van recycling na. Naast puinrecycling worden ook gebruikte bouwmaterialen geschikt gemaakt voor een tweede leven.

SOCIALE BETROKKENHEID

Het ondersteunen van projecten, evenementen en verenigingen is voor ons een vorm van maatschappelijke en sociale betrokkenheid, zo is Gebr. Dijkhoff BV onder meer trotse sponsor van TWC “De Kachelders”.Gebr Dijkhoff logo

Gebr. Dijkhoff BV
Heeswijkseweg 7
5473 KV Heeswijk-Dinther
0413-291391

DIJKHOFF.NL

Gebr Dijkhoff shirt sponsor


hr twc de kachelders hr twc de kachelders

Bert van Vlijmen interieur- en keukenarchitectuur

Bert van Vlijmen keukens - sponsor

Al 14 jaar runt Bert van Vlijmen in Vinkel een gelijknamig bedrijf in Keukenarchitectuur. Niet zomaar doorsnee, maar met kwalitatief hoogwaardige, strak en mooi vormgegeven Italiaanse keukens van het merk Comprex en Valcucine. Bijzondere keukens die met hun perfecte maatvoering en bijzondere afwerking een parel zijn voor elke woning.

Ondertussen verloochende hij zijn vak als binnenhuisarchitect niet. Dat wil zeggen dat Bert verder keek dan de keuken en ook meedacht en zorgde voor een goed afgestemde, harmonieuze inrichting in andere leefruimtes. Vanwege de aanhoudende vraag naar een compleet interieur besloot Bert, die fulltime bijgestaan wordt door zijn zoon Raoul, gehoor te geven aan deze steeds luider wordende roep. De focus blijft liggen op de keukenarchitectuur, maar voor mensen die echt willen dat hun hele interieur in harmonie op elkaar is afgestemd is er de mogelijkheid voor een totaalplan. Met een kwalitatief hoogwaardige Italiaanse keuken én Italiaanse meubelen die daarbij aansluiten. Om iedereen een indruk te geven van de mogelijkheden is de eerste verdieping van het bedrijf aan de Brugstraat ingericht als loft.

info@vanvlijmenkeukens.nl
www.vanvlijmenkeukens.nl


Bert van Vlijmen Keukens - sponsorlogo
Broek en T-shirt


hr twc de kachelders hr twc de kachelders

Dielissen en Altena notarissen

Wedemeijer en Dielissen notarissen - sponsor
AANDACHT VOOR U !

AANDACHT VOOR U !Dielissen en Altena notarissenis een toekomstgericht, toonaangevend, regionaal kantoor voor particulieren en ondernemers. Wij luisteren naar u, achterhalen zo uw behoeften en bieden u oplossingen om uw zaken goed te regelen.

Wedemeijer en Dielissen notarissen - logo Wedemeijer en Dielissen notarissen - logo

KANTOREN: Veedijk 41, Berlicum & Balledonk 33, Heeswijk-Dinther
POSTADRES: Postbus 3, 5258 ZG Berlicum
T: 073 - 503 22 55 E: info@da-notarissen.nl

www.da-notarissen.nl

kleding


hr twc de kachelders hr twc de kachelders

Orthopedisch Advies Buro Broeren

Orthopedisch Advies Buro Broeren

OABB-bv staat voor Orthopedisch Buro Broeren, en is in 2008 begonnen met zijn activiteiten.

Begonnen als zzp er en in de loop der jaren uitgegroeid tot een uitzend bedrijf dat personeel op afroepbasis detacheert in operatie kamers van ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Zoals de naam al zegt zijn wij gespecialiseerd in het uitzenden van operatie kamer personeel met een sterke affiniteit tot de Orthopedie.

Orthopedie houdt zich bezig met aandoeningen aan het bewegingsapparaat van het lichaam.

Wat doen wij zoal?

Wij assisteren de Orthopedisch chirurg met operaties aan het bewegingsapparaat, te denken valt aan:

  • Knie protheses
  • Heup protheses
  • Schouder protheses
  • Elleboog protheses
  • Zogenaamde kijkoperaties aan knie schouder heup
  • Stand correcties van voeten benen armen
  • Soms ook het operatief behandelen van botbreuken
  • Wervelkolom aandoeningen

Wij doen ook aan product begeleiding van bedrijven die nieuwe protheses of operatie technieken op de markt brengen.

OABB-bv is actief in het hele land.

Informatie van orthopedische zorg is onder meer te vinden op; zorgvoorbeweging.nl

Op deze website vind U alles over aandoeningen van het bewegingsapparaat en hun behandelingen.Orthopedisch Advies Buro Broeren bv
Brouwersstraat 3
5473 HB Heeswijk-Dinther
T: 06 - 506 208 46
E: info@oabb-bv.nl
W: www.oabb-bv.nl

aobb kleding


hr twc de kachelders hr twc de kachelders

Bikers

Bikers - Heeswijk-Dinther

Sinds 1984

Altijd een fiets die u past, een slogan die wij veel gebruiken en ook een slogan die volledig klopt. Een fiets moet bij je passen voor het doel waar je hem voor gebruikt. Maar ook de maatvoering moet natuurlijk perfect zijn.
Als winkel richten we ons op de sportieve fietser met merken zoals Cannondale, Giant en Santos. Dus we hebben fietsen om echt sportief mee te fietsen, voor fijne toerritten, woon/werk verkeer maar ook om bepakt en bezakt naar Rome te fietsen.

Daarbij is uiteraard het advies erg belangrijk. Onder het genot van een kop koffie praten wij je volledig bij over de mogelijkheden die er zijn, en zoeken daarna de fiets die daar het beste bij past. Het is fijn dat we ook kunnen spreken vanuit eigen ervaring. Mijn collega en ik zijn fervent fietsers en ook aangesloten bij “De Kachelders”, waarbij we onszelf sportief kunnen meten, maar waar ook het sociale aspect hoog in het vaandel staat.

Bij deze ben je van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan onze winkel en wil je alvast een indruk krijgen, kijk dan alvast een op onze website www.bikers.nl

Met vriendelijke groet,

John de Mol

Bikers heeswijk-dinther - John en Theo
Bikers heeswijk-dinther - kleding