TWC de Kachelders

Fietsen in clubverband is veel leuker dan fietsen alleen en heeft vele voordelen: een jaarlijks vastgesteld fietsprogramma met vaste tijden, afwisselende fietsvriendelijke routes, vervoer naar andere startplaatsen wordt geregeld, bij pech is er ruim voldoende deskundige hulp voorhanden en heb je een wat mindere dag dan kun je in de groep “op adem” komen, want ons motto is “samen uit, samen thuis”

Kachelders Team foto 2019

De doelstelling van de Kachelders is om in de periode van maart tot oktober in clubverband trainings-,club-, en georganiseerde toertochten te fietsen. Hiervoor maakt het bestuur, ondersteund door 2 leden en ideeën uit de jaarvergadering, een fietsagenda.

De winterperiode van november tot februari wordt door de leden zelf een MTB Kalender gemaakt. De vertrekplaats voor trainingen, clubtochten en georganiseerde tochten is vanaf De Plaza in Heeswijk-Dinther. Elke woensdagavond in het seizoen wordt er getraind.

Er wordt op gefietst met een A-groep en een B-groep, waarbij gemiddeld de snelheid van A-groep wat hoger ligt. Mocht je niet mee kunnen/willen met een georganiseerde tocht, dan kan er ten alle tijden vanaf 8.30 uur Plaza gestart worden voor een eigen tocht in de omgeving.


Pastoor Joost Jansen

Fiets Fietserszegening 2024

Pastoor Joost Jansen opent op 3 maart 2024 het fietsseizoen en zegent de fietsers tijdens onze traditionele fietszegening.

Vanaf 8:30 staat de koffie/thee klaar.
De fietszegening is om 9:00.

Locatie; CC servaes bij de kerk van Dinther.

Goede doel; stichting wielerevenementen Bernheze

GPX: 25 km | 42 km | 64 km

berne abdij kacheldertoetocht

Berne Abdijbier Kachelders Toer - Zondag 16 juni 2024

Welkom bij onze Berne Abdij Kachelders Toer 2024. We proberen ieder jaar weer een mooie, veilige en originele route te maken. Er is wederom keuze uit 3 afstanden geschikt voor de wielrenners en sportieve fietsers.

Meer informatie


GPX Toertochten

Training

Overige tochten

Wil je een keer vrijblijvend meerijden?

Dat kan. Kom een keer langs tijdens een training op woensdag of rij een clubtocht mee op zondag. Er is altijd een start mogelijkheid en je kunt aansluiten bij de groep die het beste bij jouw niveau past.

Je kunt maximaal tweemaal meerijden alvorens lid te worden. Wil je direct lid worden? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

TWC Kachelders - Strava