TWC de Kachelders

Fietsen in clubverband is veel leuker dan fietsen alleen en heeft vele voordelen: een jaarlijks vastgesteld fietsprogramma met vaste tijden, afwisselende fietsvriendelijke routes, vervoer naar andere startplaatsen wordt geregeld, bij pech is er ruim voldoende deskundige hulp voorhanden en heb je een wat mindere dag dan kun je in de groep “op adem” komen, want ons motto is “samen uit, samen thuis”

Kachelders op weg

De doelstelling van de Kachelders is om in de periode van maart tot oktober in clubverband trainings-,club-, en georganiseerde toertochten te fietsen. Hiervoor maakt het bestuur, ondersteund door 2 leden en ideeën uit de jaarvergadering, een fietsagenda.

De winterperiode van november tot februari wordt door de leden zelf een MTB Kalender gemaakt. De vertrekplaats voor trainingen, clubtochten en georganiseerde tochten is vanaf De Plaza in Heeswijk-Dinther. Elke woensdagavond in het seizoen wordt er getraind.

Er wordt op gefietst met een A-groep en een B-groep, waarbij gemiddeld de snelheid van A-groep wat hoger ligt. Mocht je niet mee kunnen/willen met een georganiseerde tocht, dan kan er ten alle tijden vanaf 8.30 uur Plaza gestart worden voor een eigen tocht in de omgeving.


Training

Overige tochten

Wil je een keer vrijblijvend meerijden?

Dat kan. Kom een keer langs tijdens een training op woensdag of rij een clubtocht mee op zondag. Er is altijd een start mogelijkheid en je kunt aansluiten bij de groep die het beste bij jouw niveau past.

Je kunt maximaal een maand gratis meerijden alvorens je besluit lid te worden. Wil je direct lid worden? Vul dan het aanmeldingsformulier in.